The future is not what it used to be

Together with Nordic Business Forum, we challenge businesses to be the change

Read more

Avoimet työpaikat Knowitilla

Valitse kestävä työelämä Knowitilla

Lue kestävästä työelämästämme lisää täältä!

 

Meillä on avoimia työpaikkoja, olit sitten ohjelmistokehittäjä, pilviasiantuntija, data-asiantuntija, automaatio-osaaja,  transformaatiokonsultti, digitaalisen asiakaskokemuksen tai kenties myynnin ammattilainen. Meille luovuus ja jatkuva oppiminen ovat tärkeitä ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa asiantuntijana.

Lue ajatuksiamme

Rakennamme kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation ja innovoinnin kautta. Lue työntekijöidemme ajatuksia siitä miten viemme muutosta eteenpäin hyödyntäen uusinta teknologiaa.

tulevaisuudenkestava-suomi

Kuuntele podcastiamme

Mikä digitalisoituu, mikä ei? Onko kestävä kehitys syy vai seuraus? Ratkaistaanko huomisen haasteita taidoilla vai teknologialla? Mitä murros tarkoittaa liike-elämälle? Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcast etsii konkreettisia vastauksia kysymyksiin poikkitieteellisesti poukkoillen, asiantuntijavieraiden säestyksellä.

Vahvistamme kumppanuuttamme Microsoftin kanssa

Knowit on nyt Microsoft Solutions Partner kaikilla kuudella kumppaniohjelman ratkaisualueella: Modern Work, Security, Azure for Infrastructure, Azure Digital & App Innovation, Data & AI ja Business Applications. Tämän saavutuksen ansiosta Knowitille on myönnetty Microsoftin korkein Cloud Partner -nimitys osoituksena laaja-alaisesta osaamisestamme, kattaen koko Microsoftin tarjooman.

Alkuun